Мапа на страната:

ПЛАНТАГО сируп / PLANTAGO sirup

Категорија на производи: ХЕРБАЛНИ

ПЛАНТАГО® сирупот се употребува за ублажување на симптомите при воспаленија на горните дишни патишта.

ДЕЈСТВИЕ За настинка
ПЛАНТАГО® сирупот се употребува за ублажување на симптомите при воспаленија на горните дишни патишта. Тој содржи течен екстракт од лист од тегавец (Plantago lanceolata folium), кој поседува антибактериско, антивирусно и антиинфламаторно дејство.

Тој поседува и спазмолитичко дејство на мазната мускулатура на горните дишни патишта, а го олеснува и искашлувањето. Сирупот содржи и мед, кој со своето благопријатно дејство ја зајакнува отпорноста на организмот.
ПЛАНТАГО® сирупот се употребува за ублажување на симптомите при воспаленија на горните дишни патишта, го олеснува искашлувањето и ја зголемува отпорноста на организмот.

Возрасни:
3 пати на ден по една супена лажица

Деца:
3 пати на ден по една кафена лажичка

Пред употреба да се протресе.

Природниот мед кристализира. Во случај на кристализација сирупот треба да се загрее до 40С, при тоа ќе ги зачува сите природни состојки.

 
ПОСТАВИ ПРАШАЊЕ ВО ВРСКА СО ПРОИЗВОДОТ