Мапа на страната:

СИРУП ОД БЕЛ СЛЕЗ / SIRUP OD BEL SLEZ

Категорија на производи: ХЕРБАЛНИ

Сирупот содржи слузни материи кои ја обложуваат слузокожата на дишните патишта, формирајќи тенок слој кој штити од надразнувања и ја смирува кашлицата.

ДЕЈСТВИЕ За настинка
Сирупот содржи слузни материи кои ја обложуваат слузокожата на дишните патишта, формирајќи тенок слој кој штити од надразнувања и ја смирува кашлицата.
Сирупот е ефикасен за смирување на кашлицата и кај децата и кај возрасните.
Сирупот од бел слез традиционално се употребува за смирување на кашлицата при состојби на дразба и воспаление на слузницата на устата, грлото и горните дишни патишта. Тој се препорачува и како дополнителна терапија за болести и на дишните патишта кои се манифестираат со сува, надразнувачка и непродуктивна кашлица.

Возрасни:
3 пати на ден по една супена лажица

Деца:
3 пати на ден по една кафена лажичка

 
ПОСТАВИ ПРАШАЊЕ ВО ВРСКА СО ПРОИЗВОДОТ