Мапа на страната:

OЛИГО ВИТАМИНИ/ OLIGOVITAMINI

Категорија на производи: ДИЕТЕТСКИ
ОЛИГОВИТАМИНИ е диететски производ кој е комбинација од 10 витамини и 10 минерали.

ДЕЈСТВИЕ Додаток во исхрана

Тој е наменет за задоволување на дневните потреби на организмот од соодветните витамини и минерали во услови на недоволен внес на истите преку исхраната.
Витамините учествуваат во регулација на разни биохемиски процеси во организмот, додека минералите се неопходни за нормална функција на ензимите и хормоните.
ОЛИГОВИТАМИНИ  обложените таблети се наменети при:
- неадекватна исхрана;
- диета и гладување;
- бременост и доење;
- стрес или зголемена физичка активност;
- реконвалесценти (опоравување после болест);
- губење на апетит и телесна тежина.
Возрасни: 1 обложена таблета дневно.
ОЛИГОВИТАМИНИ  обложените таблети може да се земаат неограничено долго време во препорачаната дневна доза.
 
ПОСТАВИ ПРАШАЊЕ ВО ВРСКА СО ПРОИЗВОДОТ