Мапа на страната:ХЕРБАЛНИ

Хербален лек е препарат од растително потекло кој има терапевтски или друг бенефит за човечкото здравје и кој содржи свежи или обработени состојки од едно или повеќе растенија.

 • Филтер по категорија и дејствие:
 • а
 • б
 • в
 • г
 • д
 • ѓ
 • е
 • ж
 • з
 • ѕ
 • и
 • ј
 • к
 • л
 • љ
 • м
 • н
 • њ
 • о
 • п
 • р
 • с
 • т
 • ќ
 • у
 • ф
 • х
 • ц
 • ч
 • џ
 • ш
sirup-bel-slez

Сирупот содржи слузни материи кои ја обложуваат слузокожата на дишните патишта, формирајќи...

ДЕЈСТВИЕ За настинка
primula

Сирупот содржи активни материи од растително потекло. Нивното взаемно дејство го олеснува...

ДЕЈСТВИЕ За настинка
plantago

ПЛАНТАГО® сирупот се употребува за ублажување на симптомите при воспаленија на горните...

ДЕЈСТВИЕ За настинка
malteks

МАЛТЕКС ®  сирупот се употребува за олеснување на искашлувањето, ублажување на инфекцијата...

ДЕЈСТВИЕ За настинка
api-sirup

АПИ® сирупот се употребува за смирување на кашлицата и намалување на грчевите на мазната...

ДЕЈСТВИЕ За настинка