Мапа на страната:ХЕРБАЛНИ

Хербален лек е препарат од растително потекло кој има терапевтски или друг бенефит за човечкото здравје и кој содржи свежи или обработени состојки од едно или повеќе растенија.

 • Филтер по категорија и дејствие:
 • а
 • б
 • в
 • г
 • д
 • ѓ
 • е
 • ж
 • з
 • ѕ
 • и
 • ј
 • к
 • л
 • љ
 • м
 • н
 • њ
 • о
 • п
 • р
 • с
 • т
 • ќ
 • у
 • ф
 • х
 • ц
 • ч
 • џ
 • ш
api-sirup

АПИ® сирупот се употребува за смирување на кашлицата и намалување на грчевите на мазната...

ДЕЈСТВИЕ За настинка
sirup-bel-slez

Сирупот содржи слузни материи кои ја обложуваат слузокожата на дишните патишта, формирајќи...

ДЕЈСТВИЕ За настинка
malteks

МАЛТЕКС ®  сирупот се употребува за олеснување на искашлувањето, ублажување на инфекцијата...

ДЕЈСТВИЕ За настинка
plantago

ПЛАНТАГО® сирупот се употребува за ублажување на симптомите при воспаленија на горните...

ДЕЈСТВИЕ За настинка
primula

Сирупот содржи активни материи од растително потекло. Нивното взаемно дејство го олеснува...

ДЕЈСТВИЕ За настинка