Мапа на страната:ДИЕТЕТСКИ

Диететски препарати претставуваат додатоци во исхраната и тоа на супстанции кои преку нормално внесување на храната во организмот не се внесуваат во доволни количини, Нивната цел е да се зголеми општатат отпорност на огранизмот на стресни надворешни влијанија како и да помогнат во одржување на правилните физиолошки функции на телото. Помагаат во одржување на здравјето, а во случај на болест одлично се вклопуваат како дополнителна терапија за забрзување на процесот на лекување. Диететските препарати не се замена за правилна и урамнотежена исхрана.

  • Филтер по категорија и дејствие:
pivski-kvasec

Пивскиот квасец е природен додаток на исхраната, богат со Б-витамини, амино киселини, минерали...

ДЕЈСТВИЕ Додаток во исхрана
aminalon

Гама-аминобутерната киселина е супстанца која учествува во метаболичките процеси во мозокот,...

ДЕЈСТВИЕ Додаток во исхрана
oligovitamini

ОЛИГОВИТАМИНИ е диететски производ кој е комбинација од 10 витамини и 10 минерали.

ДЕЈСТВИЕ Додаток во исхрана
tekoferol

Токоферолот (Витаминот Е) припаѓа на групата липосолубилни витамини.

ДЕЈСТВИЕ Додаток во исхрана
valete

ВАЛЕТЕ капсулите се посебно формулиран производ кој содржи цела низа супстанци со голема...

ДЕЈСТВИЕ Додаток во исхрана