Мапа на страната:ДИЕТЕТСКИ

Диететски препарати претставуваат додатоци во исхраната и тоа на супстанции кои преку нормално внесување на храната во организмот не се внесуваат во доволни количини, Нивната цел е да се зголеми општатат отпорност на огранизмот на стресни надворешни влијанија како и да помогнат во одржување на правилните физиолошки функции на телото. Помагаат во одржување на здравјето, а во случај на болест одлично се вклопуваат како дополнителна терапија за забрзување на процесот на лекување. Диететските препарати не се замена за правилна и урамнотежена исхрана.

  • Филтер по категорија и дејствие:
b-kompleks

Витамини од групата Б.

ПАКУВАЊЕ обложени таблети
ДЕЈСТВИЕ Витамини
2014-01-23-22-40-54

Брокулата е високовредно хранливо растение поради нејзиниот богат состав со витамини, минерали,...

ДЕЈСТВИЕ Додаток во исхрана