Мапа на страната:ЛЕКОВИ БЕЗ РЕЦЕПТ (ОТС)

Лекови без рецепт (ОТЦ – Over the Counter) – заокружена палета на производи кои се издаваат без лекарски рецепт (можат да се купат во секоја аптека) и опфаќаат производи за превенција и ублажување на лесни здравствени тегоби.

 

  • Филтер по категорија и дејствие:
6-vitamin-b6

Витамин Б6 е витамин од групата Б витамини, растворлив во вода.

ГЕНЕРИКА Pyridoxine
ПАКУВАЊЕ таблети од 20 mg
ДЕЈСТВИЕ Витамини