Мапа на страната:ЛЕКОВИ БЕЗ РЕЦЕПТ (ОТС)

Лекови без рецепт (ОТЦ – Over the Counter) – заокружена палета на производи кои се издаваат без лекарски рецепт (можат да се купат во секоја аптека) и опфаќаат производи за превенција и ублажување на лесни здравствени тегоби.

 

  • Филтер по категорија и дејствие:
antigrip

Активни супстанци во АНТИГРИП филм-обложените таблети се парацетамол и псеудоефедрин.

ГЕНЕРИКА Paracetamol + pseudoefedrin
ПАКУВАЊЕ филм-обложени таблети
ДЕЈСТВИЕ За настинка