Мапа на страната:ЛЕКОВИ БЕЗ РЕЦЕПТ (ОТС)

Лекови без рецепт (ОТЦ – Over the Counter) – заокружена палета на производи кои се издаваат без лекарски рецепт (можат да се купат во секоја аптека) и опфаќаат производи за превенција и ублажување на лесни здравствени тегоби.

 

  • Филтер по категорија и дејствие:
edil

Се употребува за третман на:- акутна кивавица кај настинка,- воспаление на параназалните...

ГЕНЕРИКА Oxymetazoline HCL
ПАКУВАЊЕ капки за нос, раствор 0,025 %, и 0,05 %
ДЕЈСТВИЕ За настинка