Мапа на страната:ЛЕКОВИ СО РЕЦЕПТ

Лекови со рецепт – сите лекови кои се издаваат (пропишани) на лекарски рецепт и опфаќаат цела низа на фармако-терапевтски групи која покрива широк спектар на дијагностички индикации.

  • Филтер по категорија и дејствие:
ciprofloksacin

ЦИПРОФЛОКСАЦИН-от припаѓа на групата флуорокинолонски антимикробни средства со широк спектар...

ГЕНЕРИКА Ciprofloxacin
ПАКУВАЊЕ филм-обложени таблети од 250 mg и од 500 mg
ДЕЈСТВИЕ За инфекции
cinarizin-forte

ЦИНАРИЗИН форте е дериват на пиперазинот и припаѓа во групата на препарати за третман на...

ГЕНЕРИКА Cinnarizine
ПАКУВАЊЕ таблети од 75 mg
ДЕЈСТВИЕ За вртоглавица