ФАРМАКОВИГИЛАНЦА

ОТВОРЕНО ЗА ГРАЃАНИТЕ

Фармаковигиланцата е програма чија дејност е грижа за пациентот.

Таа има за цел да го подобри начинот на користење на лековите во третманот или превенцијата, болестите.

Доколку имате забележано било какво несакано дејство, користејќи некои лекови, може да ги опишете симптомите во формуларот подолу.

Е-пошта(*)
Invalid email address.

Изберете лек соодветен на категоријата.

ЛЕКОВИ СО РЕЦЕПТИ(*)
Please tell us how big is your company.

ЛЕКОВИ БЕЗ РЕЦЕПТИ (ОТЦ)(*)
Please tell us how big is your company.

ПОРАКА(*)
Invalid Input

Валидатор(*)
Валидатор
  Обнови кодInvalid Input

  

Доколку се немате регистрирано за кориснички пристап на Фармаковигиланцата, Ве молиме регистрирајте се тука.

banner wide