Мапа на страната:

КАРИЕРА

imagesПријави се на вистинското место за да направиш разлика.

АД ЈАКА 80 РАДОВИШ – СКОПЈЕ е место каде големи и различни размислувања доаѓаат заедно за подобар и разбирлив живот.

Доколку делот кариера е интересен за Вас и сте креативни, високомотивирани и одговорни личности, а сакате да работите во тим, доставете го вашето CV и станете дел од АД ЈАКА 80 РАДОВИШ-СКОПЈЕ.


(Вашето CV пратете го на е-пошта: kadrovo@jaka80.com.mk)